Zazoo

Zazoo, gevestigd aan de Anna Palownastraat 105a, bevindt zich tegenover het Vredespaleis; tussen de Javastraat en de Scheveningseweg in Den Haag.

In de inspirerende ruimte van Zazoo kun je bij het enthousiaste kappersteam terecht voor de nieuwste (inter)nationale trends op het gebied van haarmode, professionele haarverzorging, styling, kleuringen en make up. Ook adviseren zij graag over de producten uit de collectie van Shu Uemura, Sebastian, Fudge en Youngblood.

Merken
Shu Uemura werd in 1983 opgericht door de gelijknamige wereldberoemde Japanse visagist en huidverzorgingsspecialist. Wereldwijd is het merk, dankzij de nieuwste technologische innovaties, actief in drie segmenten: make up, huidverzorging en professionele haarmiddelen.
Sebastian is leider in hairfashion en aanstichter van creativiteit; het resultaat van een stijlvolle combinatie van de dagelijkse praktijk, jarenlange expertise en diepgaand onderzoek. De ingenieuze producten bieden geniale styling en inspiratie.
Fudge biedt haarverzorgingsproducten, permanente haarverf, semi-permanente haarverf, styling producten en finishing producten.
Youngblood, de pionier op het gebied van minerale make up, is uniek vanwege 100% zuivere, natuurlijke mineralen en geschikt voor alle huidtypes. Youngblood beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB, is waterproof, lang houdbaar en niet getest op dieren.

Traditionele Japanse theeceremonie
Geinspireerd op de traditionele Japanse theeceremonie biedt Zazoo een unieke schoonheidsceremonie voor het haar: hoofdhuid en haar worden gewassen en verzorgd met zeldzame en natuurlijke ingrediënten. Ontdek bij Zazoo de ontspannende hoofdmassages gebaseerd op verschillende Shiatsu technieken.